UU CENTRE

Vi vil vi meget gerne tilbyde jer muligheden for at deltage i et kort undervisningsforløb (Learning Labs). Forløbene vil ruste jer til at forstå de udfordringer, der ofte er forbundet med at være pige i bygge-, anlægs- og installationsfagene, og hvad vi kan gøre for at få flere piger og unge kvinder til at søge fagene.

Læs mere om, hvad undervisningsforløbene indebærer i det nedenstående:

Hvad er et Learning Lab?

Et Learning Lab er et ”rum”, hvor I sammen bliver præsenteret for den nyeste viden indenfor unge kvinder i bygge-, anlægs- og installationsfagene. I bliver introduceret for de udfordringer, piger møder i fagene, og for de muligheder, der er for at motivere flere piger til at søge dem.

Learning Labs indeholder ligeledes en række øvelser, der vil give jer nye indsigter i køn og uddannelsesvalg, og som vil få jer til at ”lege” med nye måder at se på køn og dermed nye måder at se på vejledning af piger/drenge.

En serie af Learning Labs afrundes med, at I udvikler en handlingsplan for, hvordan I får flere piger til at søge bygge-, anlægs- og installationsfagene på erhvervsskolerne.

Hvor længe varer en serie af Learning Labs?
En serie varer tre dage a tre timer. Hver undervisningsgang har et specifikt fokus på viden, øvelser og udvikling af handleplan.

Vi kan evt. skrue op og ned på undervisningen alt efter, hvor meget tid I har til rådighed. I udgangspunktet anbefaler vi dog, at I deltager i det skitserede forløb.

Hvor foregår Learning Labs?
Learning Labs foregår hos jer, så vi kommer ud til jer, hvor vi varetager al undervisning og facilitering.

Hvad skal I gøre?
I skal bare tage kontakt til os, så vi kan få aftalt, hvornår I ønsker, at vi kommer ud til jer. Derfra sørger vi for al videre planlægning, så I blot skal dukke op til de aftalte Learning Labs.

 
Boss Ladies_blå pige3.png

Har du spørgsmål, brug for hjælp eller noget andet, kan du altid kontakte os.
Vi hjælper meget gerne.

Skriv til info@foreningendivers.dk, eller find de enkelte medarbejdere under ‘Om os’


 
21.jpg