UU CENTRE

VIL DU STYRKES I DIT ARBEJDE MED AT VEJLEDE FLERE UNGE TIL ERHVERVSUDDANNELSERNE?

Boss Ladies arbejder med at skabe lige muligheder for valget af uddannelse mellem kønnene og tilbyder i den forbindelse at afholde korte kursusforløb for landets UU-vejledere. Således at vi sammen kan få flere piger og unge kvinder til at søge erhvervsuddannelsernes bygge-, anlægs- og installationsfag.

Læs mere om, hvad undervisningsforløbene indebærer i det nedenstående:

Hvad er et Learning Lab?

Gennem vores undervisningsforløb (Learning Labs) præsenteres deltagerne for den nyeste viden om at være kvinde på bygge, anlægs- og installationsfagene. Deltagerne bliver præsenteret for de udfordringer kvinderne møder og de muligheder, der er for at motivere flere kvinder til at søge fagene og erhverver sig nogle helt konkrete redskaber, der kan bruges i arbejdet som vejleder.

Workshoppen indeholder også en række øvelser, der knytter sig til nye måder at se på køn og undervise piger på. Undervisningsforløbet afrundes med udarbejdelsen af en handlingsplan for, hvordan I får større fokus på, og kan imødekomme de problematikker, der er i forholdt til at inspirere flere piger til at søge bygge-, anlægs- og installationsfagene.

Hvor længe varer en serie af Learning Labs?
Et Learning Labs varer tre timer og spredes ud over tre kursusdage. Hver undervisningsgang har et specifikt fokus på viden, øvelser og udvikling af handleplan. Vi kan evt. skrue op og ned på undervisningen alt efter, hvor meget tid I har til rådighed. I udgangspunktet anbefaler vi dog, at I deltager i det skitserede forløb. Undervisningen foregår hos jer, hvor vi varetager al undervisning og facilitering.

Vil I med på et Learning Lab?
Så kontakt os endelig, så vi kan få aftalt, hvornår I ønsker, at vi kommer ud til jer. Derfra sørger vi for al videre planlægning, så I blot skal dukke op til de aftalte Learning Labs.

Skriv til: projektkoordinator Christina Øager på christina@foreningendivers.dk / 2161 6687

 
Boss Ladies_blå pige3.png

Har du brug for hjælp eller yderligere spørgsmål, kan du altid kontakte os.
Vi hjælper meget gerne.

Skriv til info@foreningendivers.dk, eller find de enkelte medarbejdere under ‘Om os’


 
21.jpg