Boss Ladies udgiver Podcast

 

I samarbejde med Karrierekvinder har vi udgivet en podcast. Den kommer i alt til at bestå af fire afsnit om, hvordan man skaber forandring i en branche, hvor kun 9 % er kvinder.

Boss Ladies har nu eksisteret i tre år, og projektet er heldigvis sikret tre år yderligere. Vi fejrer første etape ved at udgive fire podcastafsnit, som handler om den rejse, som vi har været på.

Sammen med Karrierekvinder forsøger vi at give et indblik i og vores bud på, hvordan man kan skabe forandring i en branche, hvor diversiteten i dén grad mangler. Det første afsnit giver et indblik i den branche, som vi arbejder med. Stifter og direktør i Foreningen Divérs, Nina Groes, fortæller om sin vision og drivkraft til at skabe forandringer.

“Vi arbejder med at skabe forandringer helt fra bunden. Det gør vi både i individperspektiv, hvor vi arbejder med at åbne dørene for piger, der skal træffe uddannelsesvalg og styrke deres trivsel og karrieremuligheder,” forklarer hun.

Lizette Risgaard, fortæller med sin viden fra Fagbevægelsen.

“Vi er nødt til at få talt med hinanden om, hvordan vi får flere til at kigge denne vej (erhvervsuddanneles vejen, red.) Jeg tror heller ikke, der er ret mange, der tænker over, at hvis du bliver håndværksuddannet, så tjener du meget mere end en akademiker, og det gør du nærmest fra dag ét, du er udlært,”

Hun lægger også vægt på, at samfundet bør dreje sin diskurs væk fra, at det ikke er særlig fint at være håndværksuddannet.

I podcastserien forsøger vi at gøre dig klogere på, hvordan man skaber forandring i et felt, der er stagneret i årtier. Måske kan du selv bruge nogle af vores erfaringer til noget, og ellers håber vi, at du har lyst til at blive klogere og føle dig underholdt i løbet af sæsonen.

Du kan lytte til vores podcast dér, hvor du normalt hører podcast.

 
 
 
Nina Groes